Mascota noastra
Cine este oare Mascota Gogomanilor?Courage who

Nu cred ca e greu de ghicit avand in vedere ca el apare peste tot pe site-ul nostru Gogomani.ro si anume Courage sau asa numitul Caine prost!.

 

De ce l-am ales pe el?Courage-the-Cowardly-Dog

Nimic mai simplu de raspuns decat ca este un mare Gogoman si ca are toate abilitatile necesare sa fie conducatorul unei societati de oameni prosti care se baga in belele sau ba chiar mai rau sunt penibili fara a-si da seama.

Sa-l cunoastem mai bine pe Courage

  Curaj, câinele cel fricos (engleză Courage the Cowardly Dog) este un serial de deseneanimate american nominalizat la Premiile Oscar, creat de John R. Dilworth, care a regizat fiecare episod. Serialul îi are ca protagoniști pe Curaj, stăpâna lui, Muriel Traistă (engleză Bagge), o femeie bătrână cu origini scoțiene și Eustache Traistă (engleză Bagge), un fermier bătrân, împreună cu care locuiește într-o fermă din mijlocul orașului ficțional Nicăieri din Kansas.

 couragekk Curaj, câinele cel fricos se învârte în jurul lui Curaj, un câine mic și roz, care, în ciuda numelui său, îi este frică chiar și de cele mai banale lucruri. Sperieturile sale sunt, totuși, în mod normal justificate, întrucât el, Muriel și Eustache sunt constant atacați de (sau dau de) diferiți monștri, extratereștri, ticăloși, blesteme, experimente, dezastre naturale și alte forme de pericol pe care Curaj trebuie să le înfrunte.

În fiecare început al episoadelor se afișează trecutul lui Curaj: „Abandonat când era doar un pui, a fost găsit de Muriel, care locuiește în orașul Nicăieri, împreună cu soțul ei, Eustache Traistă. Dar în Nicăieri se-ntâmplă lucruri stranii; Curaj trebuie să-și salveze noua familie.”

 

Courage_the  În serial, când Curaj vrea să își salveze familia de la ticălosul respectiv, în loc de tipica faptă eroică, cei doi se angajează într-un joc, de obicei ceva juvenil precum dodgeball sau un concurs de holbat, unde Curaj de obicei – dacă nu întotdeauna – pierde. Ticălosul este apoi înfrânt cu ușurință printr-o varietate de modalități: Curaj păcălește infractorul, scapă de el, corijează ticălosul, îl convinge cumva să se schimbe, Muriel „salvează ziua”, sau (în unele cazuri) ticălosul pur și simplu renunță voluntar, în favoarea plănuirii altei scheme diabolice. Aproape fiecare eveniment ce i se întâmplă lui Curaj îl face să țipe ca un maniac și să se metamorfozeze (în scop pur informațional) într-un obiect ce înfățișează frica, tristețea, confuzia sau alt sentiment aleatoriu. Totuși, acesta își suprimă frica pentru a o salva pe Muriel.

Sursa: De la Wikipedia, enciclopedia liberă